Τηλ. Εξυπηρέτησης: 2142147083 Δήλωση Βλάβης

Χρειάζεστε άμεση τεχνική υποστήριξη χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο σας;

Θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε μέσα σε λίγη ώρα από την αναφορά του προβλήματος σας;

Πλέον, η τεχνολογία και το Internet μας επιτρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς καν να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας και με πολύ μικρότερο κοστολόγιο.

Τι είναι η εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη;

Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στις μέρες μας, έχουν να κάνουν με το λογισμικό, δηλαδή με τα προγράμματα. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software με TopTelephony pc service εξ’ αποστάσεως. Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Είναι ασφαλής για τον πελάτη;

Πολλοί πελάτες μέχρι να γνωρίσουν τη διαδικασία Remote Support (εξ’ αποστάσεως υποστήριξης) είναι αρκετά επιφυλακτικοί γιατί έχουν φόβο μήπως διαρρεύσουν τα αρχεία τους ή μήπως ο τεχνικός θα μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τον υπολογιστή τους.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ασφάλεια που έχουν τα δεδομένα και ο υπολογιστής σας με την Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη είναι μεγαλύτερη από ότι η φυσική παρουσία του τεχνικού.

Το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης δεν εγκαθιστά τίποτα μόνιμο στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν εκτελέσετε το πρόγραμμα δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
Ακόμα και αν εκτελέσετε το πρόγραμμα, δεν μπορεί ο τεχνικός να συνδεθεί χωρίς του αποκαλύψετε τον τυχαίο κωδικό υποστήριξης (τον οποίο δημιουργεί το πρόγραμμα για το Remote Support κάθε φορά που εκτελείται). Ο κάθε κωδικός δημιουργείτε μόνο για μια συνεδρία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας τεχνικής υποστήριξης, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη και έτσι του δίνεται η δυνατότητα να μάθει νέα πράγματα από τη διαδικασία.
Οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης επιθυμεί να τερματιστεί η συνεδρία, μπορεί να τη διακόψει με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η εξ’ απόστασες υποστήριξη παρέχει πολύ μεγάλη ασφάλεια και η διαρροή των δεδομένων θεωρητικά έχει μηδαμινή πιθανότητα να συμβεί.

Τι προβλήματα επιλύονται με εξ’ αποστάσεως υποστήριξη;

Ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών σας αναγκών καλύπτεται από την εξ’ αποστάσεως υποστήριξη. Μερικά από τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν είναι:

 • Αφαίρεση ιού στον υπολογιστή σας (Virus, Spyware, Trojan) αλλά και εγκατάσταση προγράμματος προστασίας κατά των απειλών (Antivirus)
 • Εγκατάσταση προγραμμάτων
 • Ρύθμιση της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου (Wireless Security)
 • Εγκατάσταση λογαριασμού e-mail (π.χ. Outlook)
 • Εγκατάσταση περιφερειακών όπως Printers, Scanners, Mp3 Players
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Backup)
 • Βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή
 • Προβλήματα τυχαίων σφαλμάτων κατά τη λειτουργία
 • Αργοπορία του υπολογιστή λόγω έλλειψης συντήρησης

Γιατί να επιλέξω την απομακρυσμένη υποστήριξη;

Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι στην φυσική παρουσία του τεχνικού στο χώρο σας. Τα πιο σημαντικά φαίνονται παρακάτω:

 • Είναι Άμεση : Ένας τεχνικός μπορεί άμεσα να ξεκινήσει απομακρυσμένη συνεδρία υποστήριξης κατόπιν αίτησης του πελάτη.
 • Είναι φθηνή : Το κόστος της εξ’ αποστάσεως υποστήριξης είναι περίπου το μισό από τη χρέωση που κάνει ο τεχνικός στο χώρο σας. Σκεφθείτε ότι δεν χρειάζονται έξοδα μετακίνησης τα οποία ουσιαστικά τα πληρώνει ο πελάτης κατά την φυσική παρουσία του τεχνικού στο χώρο του. Το ελάχιστο κόστος χρέωσης είναι τα 30 λεπτά κόστος το οποίο αφορά τη διάγνωση.
 • Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα : Ο πελάτης μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του τεχνικού, μαθαίνοντας παράλληλα τη διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος.
 • Δυστυχώς τα προβλήματα που αφορούν ελαττωματικό υλικό καθώς και κάποια δύσκολα προβλήματα Software δεν μπορούν να επιλυθούν με απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

Κόστος Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης

Η τεχνική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως χρεώνεται με ακέραια μονάδα τα 30 λεπτά της ώρας (το οποίο αποτελεί την ελάχιστη χρέωση του Remote Support για τη διάγνωση). Αν χρειαστεί παραπάνω χρόνο από το κόστος της κλήσεις, ο τεχνικός μας θα σας ζητήσει να προπληρώσετε το ανάλογο ποσό με χρέωση 0.75€/ λεπτό κλήσης

12 μήνες συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης με Remote Support & Live chat (Προσφορά) : 80€ – Το συμβόλαιο αφορά απεριόριστα PC/laptop που είναι στο όνομα του κατόχου και απεριόριστο Remote Support / μήνα.

Εκκίνηση Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης

 • Καλέστε από σταθερό ή κινητό στα
 • 8758768401 Χρέωση 0,75€/1’ (συμπ.ΦΠΑ)

για να συνομιλήσετε τεχνικό μας και να του εξηγήσετε το πρόβλημα σας. Ωράρια Remote Support (10:00 – 22:00 εκτός Σάββατο-Κυριακής).

 • Κατεβάστε και εκτελέστε το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως τεχνικής υποστήριξης. που θα σας υποδείξει ο τεχνικός μας.

Το Remote Support μπορεί να επιλύσει μόνο ένα μέρος των προβλημάτων Software ενώ για προβλήματα που εμπεριέχουν hardware ενδεχομένως θα χρειαστεί μετά τη remote διάγνωση, επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας ή την μεταφορά του pc σας στον χώρο μας για περαιτέρω διερεύνηση και επισκευή του προβλήματος.


TopTelephony Chat
1
Close chat
Καλώς ορίσατε! Μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα για οποιαδήποτε απορία :)

Συνομιλία