Τηλ. Εξυπηρέτησης: 2310 247754 Δήλωση Βλάβης

VoIP Τηλεφωνία

Αναβαθμίστε το σταθερό σας τηλέφωνο μετατρέποντας το σε VoIP για να το έχετε παντού μαζί σας και με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς.

Πως λειτουργεί το VoIP;

Το VoIP είναι υπηρεσία τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου. Η όλη επεξεργασία και δρομολόγηση των κλήσεων γίνεται από ιδιόκτητους server της TopTelephony κι εσείς μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σταθερό σας από οποιαδήποτε συσκευή κι οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet (προτείνεται aDSL/3G ή καλύτερη).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ήδη υπάρχων εξοπλισμό μου;

Όσον αφορά συσκευές και τηλεφωνικά κέντρα PSTN, αν έχετε πακέτο Double Play της Top Telephony ο εξοπλισμός σας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να παρέχει PSTN τηλεφωνία από τις θύρες του τηλεφώνου στο router. Για VoIP εξοπλισμό, όποια συσκευή ή softphone υποστηρίζει τα πρωτόκολλα SIP, IAX & H323 είναι συμβατή με την υπηρεσία μας.

Μπορώ να έχω Fax;

Φυσικά. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα Fax σας από την διαχείριση του λογαριασμού σας. Το Fax μπορεί να λειτουργήσει χωρίς φυσική συσκευή μέσω email, με φυσική συσκευή PSTN μέσω Double Play VoIP Router της Top Telephony και με ψηφιακή φυσική συσκευή που υποστηρίζει το πρωτόκολλο T.38 SIP Faxing.

Πόσο είναι το πάγιο;

Το βασικό πάγιο είναι 15,00€ εφόσον δεν επιθυμείτε ταχυδρομικό λογαριασμό. Από αυτό το ποσό τα 5,00€ παραμένουν ως αποθεματικό στον λογαριασμό σας για την δημιουργία κλήσεων. Σε περίπτωση έκδοσης μηνιαίου ταχυδρομικού λογαριασμού υπάρχει επιβάρυνση 1,50€ το μήνα.

Ποιες είναι οι χρεώσεις των κλήσεων;

Η Top Telephony προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το 1ο δευτερόλεπτο.

Μπορώ να έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάποιο πακέτο;

Η Top Telephony, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες, προσφέρει κάτι ακόμα καλύτερο. Μπορείτε να προπληρώσετε όποιο ποσό επιθυμείτε (ελάχιστη καταβολή 1,00€) και να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε, χωρίς δέσμευση χρόνου ή ανανέωσης. Δηλαδή προσθέτετε χρήματα όποτε εσείς τα χρειάζεστε χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Επιπλέον υπάρχει πακέτο με δωρεάν αστικά-υπεραστικά βάσει παγίου αλλά και πέραν αυτού μπορούμε να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς ένα πακέτο τηλεφωνίας για τις δικές σας ανάγκες σε προνομιακή τιμή προσφοράς.

Μπορώ να κρατήσω τον τηλεφωνικό μου αριθμό;

Με μια απλή αίτηση φορητότητας, ανεξαρτήτου παρόχου, εντός 10 λεπτών, θα έχετε τον ήδη υπάρχων τηλεφωνικό αριθμό σας μέσω της υπηρεσίας Top Telephony VoIP.

Υπάρχει κόστος ενεργοποίησης;

Για τους συνδρομητές Top Telephony Double Play δεν υπάρχει επιπλέον κόστος ενεργοποίησης. Για συνδέσεις Top Telephony VoIP υπάρχει κόστος ενεργοποίησης 5,00€ το οποίο όμως σας γυρνάμε πίσω ως χρόνο ομιλίας.

Υπάρχει κόστος υπαναχώρησης;

Στην Top Telephony δεν υπάρχουν ποτέ δεσμεύσεις ή κρυφές χρεώσεις. Μπορείτε να μεταφέρετε το νούμερο σας σε άλλη εταιρία όποτε το επιθυμείτε, αρκεί να έχουν εξοφληθεί οι λογαριασμοί που έχετε σε εκκρεμότητα. Σε περίπτωση φορητότητας θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει 6 μήνες στην υπηρεσία μας για να αποδεσμευτεί ο τηλεφωνικός σας αριθμός.

Γιατί να επιλέξω Top Telephony VoIP

Έχω το σταθερό
τηλέφωνο παντού
Χαμηλές & ξεκάθαρες
χρεώσεις
Χωρίς δεσμευτικά
συμβόλαια
Πακέτα τηλεφωνίας για
περισσότερη οικονομία
Online σελίδα
διαχείρισης

Τί λένε οι πελάτες μας;


TopTelephony Chat
1
Close chat
Καλώς ορίσατε! Μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα για οποιαδήποτε απορία :)

Συνομιλία